MENU

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Άρη Ασβεστά στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, περίπου μια ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των πρωταθλητών Ελλάδας στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», τον χαιρέτησε δύο φορές αλλά... απάντηση δεν πήρε, ενώ και η έκφραση του κ. Βρέντζου δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενική.

Οργισμένος από την... προσβλητική σιωπή του παράγοντα του Ολυμπιακού, μετά από ένα ματς μάλιστα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου και των βοηθών του, ο Γιώργος Τζαβέλλας του είπε μια ατάκα που... άναψε φωτιές και προκάλεσε «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, στο οποίο μάλιστα ενεπλάκησαν και άνθρωποι της ασφάλειας του Γιάννη Βρέντζου, οι οποίοι βρίσκονταν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο καυγάς Τζαβέλλα-Βρέντζου και... συνοδείας του (καθώς ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μόνος του σε εκείνο το σημείο, χωρίς άλλα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ κοντά του) ήταν εντονότατος, με βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τη βία να περιορίζεται ευτυχώς σε λεκτικό επίπεδο, ενώ οι δύο άντρες στη συνέχεια συναντήθηκαν ξανά και μίλησαν για αυτό το περιστατικό, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να συμφιλιωθούν.

Χοντρό επεισόδιο Βρέντζου-Τζαβέλλα!