MENU

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον ρόλο του εκπροσώπου της Super League στην ΚΕΔ, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης πήρε επίσημη θέση για τους ορισμούς των διαιτητών.

Και με αφορμή δημοσιεύματα σε Μέσα που πρόσκεινται στην «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε τόσο ότι δική του εισήγηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ήταν ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου, όσο και ότι διαφωνεί με τον ορισμό του Αρετόπουλου, που τελικά πήρε το χρίσμα να σφυρίξει το ματς στο Καραϊσκάκη.

Ιδού όσα αναφέρει η επίσημη θέση του Δημήτρη Σαραϊδάρη: «Διαφωνώ ως προς τον ορισμό του κ Αρετοπουλου για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (23/10/2016) και η πρόταση μου είναι να το σφυρίξει ο κατά γενική ομολογία καλύτερος διαιτητής ( και υψηλότερα στη λίστα της UEFA) Σιδηρόπουλος Α.».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τον ορισμό του Αρετόπουλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» αντέδρασε άμεσα με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκο Κυριάκο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν τελειώνει έτσι το πρωτάθλημα»

Σαραϊδάρης: «Διαφωνώ με Αρετόπουλο, πρότεινα Σιδηρόπουλο»