MENU

Εδώ και πολύ καιρό οι υποθέσεις και των δύο παικτών έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Ειδικά μάλιστα στο θέμα του Κατσικά οι πληροφορίες που υπάρχουν, και προφανώς δεν επιβεβαιώνονται και ούτε αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημε να επιβεβαιωθούν επίσημα απο τους "ερυθρόλευκους", θέλουν τον κεντρικό αμυντικό να έχει "κλείσει" στους Πειραιώτες.

Σχεδόν στο ίδιο μήκος κύμματος είναι και η υπόθεση του Τζανδάρη, του νεαρού μέσου που έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν όντας απο τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στο διάστημα που ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και ο Τζανδάρης έχει ήδη "κλείσει" στον Ολυμπιακό είναι κάτι που αυτή την στιγμή με τα τωρινά δεδομένα δεν προκυπτει 100%.

Είναι πιθανό, όπως και είναι πιθανό εν τέλει να προκύψει πρόταση απο το εξωτερικό και να τον δούμε να ξενιτεύεται. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό και είναι η πολιτική του εδώ και χρόνια, στην εποχή Μαρινάκη, πως επιδιώκει να "σαρώνει" την ελληνική αγορά παίρνοντας ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή.

Και το κάνει συστηματικά με περιπτώσεις που του έχουν βγει λίρα εκατό όπως για παράδειγμα οι Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ολαιτάν, Αμπντούν, Τζιμπούρ και άλλες που...πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Λογικό βεβαίως όταν κάνεις τόσες πολλές μεταγραφές, δεν είναι δυνατόν να βγουν όλες.

Το πρόσημο όμως στο τέλος είναι θετικό. Και σε αυτή την λογική κινείται και για το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, όχι μόνο όσον αφορά τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά συνολικά. Πόσο δε μάλιστα αν τελικά φέρει στο Ρέντη δύο παίκτες (ή έστω έναν) του ΠΑΟΚ που προτίμησαν να βάλουν τα ερυθρόλευκα. Ξέχωρα απο την όποια προσφορά θα έχουν, θα είναι και μια επικοινωνιακή νίκη. Όχι πως για αυτό θα γίνει η μεταγραφή βεβαίως.

Κατσικάς, Τζανδάρης και ο Ολυμπιακός