MENU

Εν αναμονή της οικοδομικής άδειας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να προγραμματίσει με ακρίβεια την εξέλιξη των «βαρέων» έργων που σχετίζονται με την ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου.

Την ίδια στιγμή, εν τούτοις, τα επιτρεπόμενα έργα σαφώς μικρότερης κλίμακας συνεχίζονται και μέχρι το επόμενο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις τελευταίες σουίτες που βρίσκονται στην πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο πρόγραμμα είναι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα στη θύρα 10, τα οποία θα είναι κορυφαίας ποιότητας και πιο... κυριλέ από τα καθίσματα των άλλων θυρών για ευνόητους λόγους και γενικότερα υπάρχει ειλημμένη απόφαση της «πράσινης» ΠΑΕ να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προς τους κατόχους διαρκείας και όλους όσοι αγοράζουν εισιτήριο στις λεγόμενες «ακριβές θύρες».

Κατόπιν προβλέπεται να αλλάξουν τα καθίσματα στη θύρα 7 και μόλις αυτό επιτευχθεί θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αλλαγής των καθισμάτων, καθώς θα έχουν απομείνει παλαιά καθίσματα μόνο στα κόρνερ, εκεί δηλαδή όπου μετά την απόκτησης της οικοδομικής άδειας, θα κατασκευαστούν οι πύργοι.

Επίσης το επόμενο διάστημα και σίγουρα πριν το επόμενο ευρωπαϊκό εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ Λιέγης θα γίνει αντικατάσταση των πάγκων και της φυσούνας!

Τελειώνουν οι σουίτες, αλλάζουν καθίσματα, πάγκοι και... φυσούνα στη Λεωφόρο!