MENU

Τον θαυμάσαμε να σκοράρει στα ελληνικά (και όχι μόνο) γήπεδα με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους: με «λόμπες», με τακουνάκια, με «βολ πλανέ», με γυριστές κεφαλιές, με «ψαράκια», με «κεραυνούς» μετά από «ποδιές», με πλασέ στην κίνηση, με σέντρα-σουτ, με το δεξί, αλλά και με το αριστερό, στην αντεπίθεση, σε οργανωμένες άμυνες.

Απ’ όλες τις πιθανές θέσεις και με όσες εκδοχές χωράει ο ποδοσφαιρικός νους… 
Εχει κάνει «πενταρέ» (σε διάστημα 38 λεπτών!), «καρέ» και «χατ τρικ», έχει «τιμωρήσει» τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας, συνηθίζει να «σκοτώνει» τις κλειστές άμυνες, να πετάει «φωτιές» στο ανοιχτό γήπεδο και να «μιλάει» στα δύσκολα…

Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας Μάρκους Μπεργκ 50άρησε! Για την ακρίβεια έσπασε το «φράγμα» των 50, έπιασε αισίως τα… 51 στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει Ιστορία με την πράσινη φανέλα. 
Με πολύ κόπο και μπόλικο μεράκι το SDNA επέλεξε τα 10 καλύτερα γκολ του Σουηδού «killer» στο ελληνικό πρωτάθλημα (εάν υπήρχε η Ευρώπη και το Κύπελλο, πιστέψτε μας θα ξημερωνόμασταν… ) και σας τα προσφέρει στο πιάτο σας.

https://streamable.com/wyyn
Το Top-10 του... αυτοκράτορα Μάρκους Μπεργκ! (vid)