MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είναι σημαντικό για την ομάδα μου να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Στην συνέχεια θα πρέπει να βρούμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε.Το ρόστερ είναι έτσι φέτος που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες. Δυστυχώς όμως έχουμε πολλά προβλήματα και προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν αλλά και το ρόστερ είπε: «Είναι δύσκολο κάθε χρόνια πολλοί παίκτες του Ηρακλή να κάνουν ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό που προσπαθώ να τους δώσω είναι η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση για α βγάλουν το ταλέντο τους. Υπάρχουν ορισμένα παιδιά που έχουν δείξει γρήγορα το ταλέντο τους. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχουν ακολουθήσει ολόκληρη την προετοιμασία και σταδιακά θα φτάσουν στα επίπεδα που θέλουμε».

Οι παλιότεροι παίκτες βοηθούν τους νεαρούς παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι λείπουν 1-2 παιδιά που το έκαναν πολύ καλύτερα τα προηγούμενα χρόνια. Θα πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας καλύτερα. Γιατί φαίνεται σε ορισμένες στιγμές με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην ομάδα επηρεάζουν το αγωνιστικό τμήμα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από προσπάθεια, την δουλειά και τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουμε, θα κερδίσουμε την ψυχολογία μας και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μα».

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν και αν επηρεάζουν την ομάδα είπε: «Δεν είναι εύκολο και σίγουρα επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές με όλο αυτό που γίνεται. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι βοηθάει την ομάδα όσο μπορεί τους ποδοσφαιριστές και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Προσπαθώ να τους κρατώ μακριά από όλα αυτά για να είμαστε επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

Συνεχίζοντας στάθηκε ξανά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική. Η συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε στο αμυντικό μας κομμάτι, απέναντι σε ένα Ολυμπιακό που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό πως θα αντιδράσουμε όταν θα έχουμε εμείς την μπάλα και την χάσουμε, ποια θα είναι η αντίδραση μας, για να μην βρει χώρους ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά τα δουλεύαμε στις προπονήσεις και όπως τόνισα θα πρέπει τις ευκαιρίες που έχουμε να τις κάνουμε γκολ».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στους φιλάθλους λέγοντας: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ξέρω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Το δείχνουν συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι σε ολόκληρη την διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι κοντά μας για να μας βοηθήσει, με την θετική του αύρα και την φωνή του. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, όπως κάνουμε κάθε μέρα».

Παπαδόπουλος: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»