MENU

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του, τόνισε πως δεν ήθελε να συμπέσει αυτό το γεγονός με τον υποβιβασμό του συλλόγου, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, καθώς και σε αυτά που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μέλος των «ασπρόμαυρων».

«Φέτος σταματάω να παίζω ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν ήθελα να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Δυστυχώς έτσι έγινε και είναι άσχημη μέρα για όλο τον κόσμο του ΟΦΗ. Έτσι όμως έπρεπε να γίνει γιατί αυτή η κοροϊδία δε μπορούσε να συνεχιστεί άλλο, απ’ όλες τις πλευρές. Πιστεύω ότι καλύτερα που έγινε έτσι, γιατί η επόμενη μέρα με σωστές κινήσεις να επιστρέψει ο ΟΦΗ και να βρει το δρόμο του σε μερικά χρόνια και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάλαϊτζιτς.

Για το τι θα θυμάται από τον ΟΦΗ τα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα: «Από τότε που ήρθα περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές αλλά πάντα βγαίναμε νικητές. Θα έχω στο μυαλό μου πολλά και όμορφα πράγματα. Δεν είναι ωραίο έτσι όπως τελειώνω εγώ την καριέρα μου και ο ΟΦΗ το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό θα βγει σε καλό».

«Έπρεπε να σταματήσει αυτή η κοροϊδία»