MENU

Ενα ακόμη«κόλπο γκρόσο» παλεύει ο Παναθηναϊκός την ύστατη ώρα των μεταγραφών και αυτό δεν είναι άλλο από τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε!

Ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το Τριφύλλι έχει έρθει σε επαφή μαζί του και δίνει μάχη με το χρόνο για να φέρει εις πέρας την απόκτησή του.

Τα εμπόδια που υφίστανται αφορούν κυρίως στο γεγονός ότι είναι ελάχιστος ο χρόνος (στις 8μ.μ. τελειώνει η προθεσμία των μεταγραφών) επειδή ο Σιμάο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ως εκ τούτου θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου για να προχωρήσει η συμφωνία μέχρι την Πέμπτη (για τη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA για το Γιουρόπα Λιγκ) ή την 9η Σεπτεμβρίου (καταλυκτική ημερομηνία για όλους τους ελεύθερους έστω και ένα λεπτό πριν την παρούσα μεταγραφική περίοδο) για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως για το ενδεχόμενο «ντόμινο» με τη θέση ξένου αλλά ως πιθανότερη εκδοχή είναι να υπάρχουν ταυτόχρονες εξελίξεις με τον Καμερουνέζο Ολιβιέ Μπουμάλ που πιάνει θέση ξένου και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως υπήρξε ενημέρωση επί του θέματος κι αυτό που τονίστηκε είναι πως ο Μοζαμβικανός αμυντικός χαφ προτάθηκε μετά την αποδέσμευση του από τη Λεβάντε, αλλά δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Παλεύει και για το «μπαμ» με Σιμάο ο Παναθηναϊκός!