MENU

Μετά από ιδέα του Αλέξη Κούγια και τη σύμφωνη γνώμη των Γιώργου Μποροβήλου και Γιώργου Σπανού, έπεσε στο τραπέζι μια πρόταση-βόμβα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Super League, την Τρίτη: να αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος την προεδρίας της Λίγκας!

«Πρέπει να βρούμε μία κοινά αποδεκτή λύση. Να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο και να προχωρήσουμε δίχως εντάσεις. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να είναι ο κ. Αλαφούζος. Να ενωθούμε όλοι γύρω από αυτόν. Είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να προσδώσει κύρος στη Λίγκα και να γυρίσουμε σελίδα», ήταν το πλαίσιο της τοποθέτησης των τριών εκπροσώπων της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου, χωρίς πάντως το θέμα να συζητηθεί περαιτέρω.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Οσον αγορά στην αντίδραση του Παναθηναϊκού σχετικά με την πρόταση που έγινε στο ΔΣ της Λίγκας από ορισμένα μέλη για να μπει πρόεδρος του συνεταιρισμού ο Γιάννης Αλαφούζος οι "πράσινοι" σχολίασαν τηλεγραφικά: "ακούσαμε την πρόταση", δίχως περαιτέρω διευκρινίσεις.
Πρόταση για Αλαφούζο πρόεδρο της Super League!