MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στην λίστα των παικτών που έχουν ακουστεί φέτος για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο Sky Italia ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Άγγλο επιθετικό της Μίντλεσμπρο, Τζόρνταν Ρόουντς, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 6,8 εκατομμύρια λίρες που τον κοστολογεί η διοίκηση της «Μπόρο».

Ο 26χρονος διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός, ο οποίος έχει περάσει από πολλές αγγλικές ομάδες (Ίπσουιτς, Όξφορντ, Ροτσντεϊλ, Μπρέντφορντ) έκανε όνομα με τις Χάντερσφιλντ και Μπλάκμπερν (155 γκολ συνολικά με αυτές τις δύο ομάδες) και την 1η Φεβρουαρίου μετακόμισε στην Μίντλεσμπρο, την οποία με 6 τέρματα βοήθησε να ανέβει στην Premier League.

Ωστόσο, η απόκτηση αρκετών επιθετικών εγνωσμένης αξίας, όπως για παράδειγμα του Άλβαρο Νεγρέδο, τον καθιστά υπεράριθμο για την Μίντλεσμπρο, που ψάχνεται στην αγορά για να τον παραχωρήσει, αν και τα όσα ζητά μοιάζουν απαγορευτικά για τους «ερυθρόλευκους».

Σενάριο για Ρόουντς και Ολυμπιακό!