MENU

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Χάποελ:

Για την επιθυμία των παικτών να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον αντίπαλο: «Πιστεύω πως οι παίκτες έχουμε την όρεξη να πάμε στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ και την επιθυμία να αγωνιστούμε εκεί. Πιστεύω πως έχουμε την όρεξη, πως έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, ότι βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα αλλά δεν φτάνει αυτό. Να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και πιο καλοί από τον αντίπαλό μας και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Για το ότι η Χάποελ είναι κάτι σαν ταξίδι στο άγνωστο και το εάν έχει εικόνα για τους Ισραηλινούς: «Έχουμε δουλέψει αρκετά για το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει γενικά πολύ. Έχουμε προετοιμαστεί και έχουμε τις πληροφορίες που πρέπει. Έχουμε δει εικόνες και βίντεο και επομένως είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για το πόσο δύσκολο ήταν φέτος να ξεκινήσει τόσο νωρίς την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός: «Δεν έχει να κάνει με την προσαρμογή αυτό. Δουλέψαμε πολύ φέτος και εφόσον υπάρχει πραγματικά η επιθυμία θα πρέπει να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό και θα γίνει».

Για το εάν είναι έτοιμος να παίξει ως σέντερ φορ αν χρειαστεί: «Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί μέσα σε έναν αγώνα. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Εξαρτάται από τις διαθέσεις και τις αποφάσεις του προπονητή μας. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση».

Τσόρι: «Είμαστε έτοιμοι»