MENU

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως δεν προκάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Κυπέλλου και τόνισε πως είναι απογοητευμένος από τα σχόλια που έκαναν οι ίδιοι οι συμπατριώτες του για τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την «Ένωση». 

«Υπάρχουν οπαδοί που θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο. Τον νόμο του εκφοβισμού. Τον νόμο πως θα κερδίσουν ό,τι κι αν γίνει.  Μπήκε ένα γκολ στο 89ο λεπτό και το πανηγύρισα έξαλλα με τα χέρια σηκωμένα και τις γροθιές σφιγμένες. Δεν υπήρχε καμία πρόκληση. Είναι τρελό να λέγεται κάτι τέτοιο.  Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσουν τους παίκτες; Το πρόβλημα είναι ο πανηγυρισμός του προπονητή; Κάποια μέρα θα θρηνήσουμε θύματα και τότε θα πάρουν μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περέιρα στο RTP. 

Κατόπιν, ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το πως παρουσίασαν τα γεγονότα οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι. «Λυπάμαι ειλικρινά για αυτά που διάβασα και στον πορτογαλικό τύπο. Συνέ βησαν τόσο άσχημα επεισόδια και αυτοί παρουσίασαν σαν μοναδικό υπεύθυνο για όσα έγιναν εμένα. Ότι εγώ προκαλώ και εγώ είμαι η αιτία που διακόπτονται τα παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά.  

Περέιρα: «Θα θρηνήσουμε θύματα...» (vid)