MENU

Στη... βάση της συνεχίζει από σήμερα η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με την Σέντ Ετιέν. Μετά την επιστροφή της αποστολής από το Κιέλτσε και το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες του, οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν και πάλι μετά από περίπου 20 μέρες στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με τον Γεωργιανό τεχνικό να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Αύριο, Δευτέρα, η προπόνηση της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, ενώ απογευματινή αναμένεται να είναι και η προπόνηση της Τρίτης, εν όψει του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας την Τετάρτη, με τον Άρη Λεμεσού. Παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Μόνοι τους οι «κομμένοι»

Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα, οι Ντιέγκο Μπουονανότε και Μιγκέλ Κορδέρο, που έχουν ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια, συνέχισαν να προπονούνται μόνοι τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν την ίδια ώρα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά στο διπλανό γήπεδο.

Όσον αφορά στον Αργεντινό, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα... ωρών να βρεθεί λύση για να συνεχίζει την καριέρα του στην Ουνιβερσιδάδ της Χιλής, ενώ εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών και με τον Ισπανό μέσο, με τον οποίο αναζητείται μια φόρμουλα για την λύση του συμβολαίου του.

Επιστροφή στα Σπάτα, μόνοι τους οι «κομμένοι»