MENU

Τα γαλλικά ΜΜΕ έφεραν σήμερα στο προσκήνιο την περίπτωση του Μαρουάν Σαμάκ για την «Ένωση» και λίγη ώρα αργότερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε πηγαδάκι που είχε με τους απεσταλμένους του Τύπου στην Πολωνία, επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με τον Μαροκινό επιθετικό, λέγοντας βέβαια ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει η Ένωση για την επίθεσή της.

Ωστόσο, πριν από λίγο από την πλευρά της διοίκησης της ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε ότι η περίπτωση του Σαμάκ δεν απασχολεί της ομάδα, «αδειάζοντας» εμμέσως πλην σαφώς τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος είχε αναφέρει μάλιστα στην κουβέντα του με τους δημοσιογράφους ότι μιλάει καιρό με τον ποδοσφαιριστή.

Προφανώς η περίπτωση του Σαμάκ έχει τεθεί ως πιθανή λύση για την θέση του φορ στους ιθύνοντες της ομάδας από την πλευρά του Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο, δεν... κέρδισε τους υπόλοιπους ως λύση, πιθανότατα λόγω της κακής χρονιάς (σ.σ. κανένα γκολ σε 12 συμμετοχές με την Κρίσταλ Πάλας) που έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η ΑΕΚ διέψευσε επίσημα έναν στόχο που ο τεχνικός της διευθυντής είχε επιβεβαιώσει, είναι ένα ζήτημα στο οποίο πρέπει να σταθεί κανείς και πιθανόν να «φωτογραφίζει» πράγματα. Το λιγότερο, ότι υπάρχει πολύ «βαρύ» κλίμα για τον «Μίλο» στα διοικητικά κλιμάκια...

Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση δημοσίου «αδειάσματος» στον τεχνικό της διευθυντή αν επρόκειτο απλά για την πρώτη φορά που διαπιστώθηκε... απόσταση. Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται έπειτα από μια σειρά γεγονότων, που έχουν προκάλεσαν τέτοια δυσαρέσκεια ώστε να φτάσουμε στη σημερινή εξέλιξη...

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει θέμα Σαμάκ»