Τον Δημήτρη Καλύβα από την Βοιωτία, που διετέλεσε μέλος της ΚΕΔ από τον Νοέμβριο του 2012 ως τον Οκτώβρη του 2014 οπότε και αποχώρησε από την Επιτροπή ως αναπληρωτής πρόεδρός της, σκέφτεται να προτείνει –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- για πρόεδρο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο Παναθηναϊκός.
Οι σκέψεις αυτές ήρθαν έπειτα από την άρνηση του Γιώργου Μπίκα να αναλάβει το πόστο (καθώς σε εκείνον προτάθηκε αρχικά), ενώ ο Καλύβας συμπεριλαμβανόταν έτσι κι αλλιώς στην αρχική πρόταση του "τριφυλλιού" για μια ΚΕΔ με Μπίκα, Τεροβίτσα, Παπαδάκο, Καλύβα και Σταθόπουλο.
Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν ενημερώσει προφορικά για τις σκέψεις τους τις υπόλοιπες ΠΑΕ και φυσικά ενήμερες είναι και οι 12 «μικρές» μέσω του Γιώργου Σπανού που έχει αναλάβει έναν ρόλο εκπροσώπου ώστε να συνεννοείται για λογαριασμό των «12».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην είναι αρνητικός στην προοπτική Καλύβα, ενώ αναμένεται η τοποθέτηση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Το θέμα θα συζητηθεί πιθανότατα στο Δ.Σ. της Super League την Τρίτη 4/7, με τον Παναθηναϊκό πάντως να μην επιβεβαιώνει επισήμως ότι προτείνει τον Καλύβα για την προεδρία, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι σε αυτό που κυρίως εμμένει είναι στο ότι πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν από την στελέχωση της διαιτησίας οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, Κύρος Βασάρας και η σύζυγός του, Ντέπυ.
Ο Δημήτρης Καλύβας διετέλεσε για μια διετία μέλος της ΚΕΔ, αρχικά ως υπεύθυνος ορισμού διαιτητών σε Football League και Γ’ Εθνική και μετά ως υπεύθυνος ορισμών στη Super League.
Στις 20 Αυγούστου 2013 είχε δεχτεί βίαιη επίθεση σε ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Φυλής όπου διεξάγονταν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών.