MENU

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν θα αποτελέσει και τυπικά σε λίγες ώρες ο Ρομπέρτο, αφού το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ πήρε σάρκα και οστά και μετατρέπεται άμεσα σε «γάμο»!

Όπως μεταδίδουν τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ αυτή την ώρα, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί και επισήμως μέσα στις επόμενες ώρες αφού ο 30χρονος γκολκίπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά για συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στη Βαρκελώνη μάλιστα θα βρει και έναν παλιό του γνώριμο από τη θητεία των δύο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το νέο προπονητή της Εσπανιόλ, Κίκε Φλόρες.

Πάντως, σύμφωνα με άλλο ισπανικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα της «Sport», η υπόθεση ακόμη δεν είναι οριστικά τελειωμένη, αφού η Εσπανιόλ προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός ζητάει δύο παραπάνω. Ακόμη και έτσι όμως, οι Ισπανοί τονίζουν ότι οι πιθανότητες να χαλάσει το deal είναι λίγες αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και πιέζει έντονα εδώ και καιρό προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο!