MENU

Δημοσιογραφία δεν είναι μόνο να αποκαλύπτεις! Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές (εκτός αν είναι μία η γραμμή που σου δίνουν, οπότε λίγο περιπλέκεται η κατάσταση), να βλέπεις αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν, να προχωράς την είδηση ένα βήμα παραπέρα! Εκεί, λοιπόν, που οι υπόλοιποι βλέπουν την ουσία, εμείς βλέπουμε τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο Σάββα Θεοδωρίδη, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις χθεσινές συνομιλίες, αλλά και συνομιλίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο παρελθόν. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι αποκρυπτογραφήθηκαν και παρουσιάζουμε τα δέκα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού!

1. Νιώθει ισχυρός!

«Εμένανε με τρέμει… όλους τους άλλους τους γράφει».

2. Πιστεύει στην ισότητα των ανθρώπων χωρίς φυλετικές, εθνικές ή θρησκευτικές διακρίσεις!

Α) «Ναι, τελείωσε ο εβραίος. Να δεις επιμονή ρε Μιχάλη, ο Βρέντζος και ο άλλος ο ...ούστης, αλλά τον άλλον τον έφερα προ τετελεσμένου».

Β) «Τον γλιτώσαμε τον Εβραίο».

Γ) «Και πήγαν και δώσανε 5 εκατ. για τους τρεις βρωμοσέρβους».

Δ) «Φοβάμαι αυτόν τον ...αλάκα τον Ντάρκο μην πάει να περάσει αυτόν τον μαύρο…»

Ε) «Και καμιά σχέση με Γιουγκοσλάβους».

3. Ενδιαφέρεται πρωτίστως για τους παίκτες!

«Δεν θα είναι στο επίπεδο..(ακατάληπτο) για μεταγραφή, δεν είναι δηλαδή. Και που είναι τώρα δηλαδή. Τον έφαγε ο Βρέντζος να τον πάει στην Κίνα θα τον κάνει θα τον δείξει, το φάγανε το παιδί, ε; Φαγώθηκε ο ...ούστης ο Βρέντζος άμα του το πω. Να τον πουλήσει 10 εκατ. αυτό ήταν το όνειρό του. Ότι μάθεις πάρε με τηλέφωνο Κούλη».

4. Είναι εκλεκτός καλεσμένος!

«Καλά θα τον εφτιάξω εγώ. Θα ‘ρθω εκεί θα του ...αμήσω το σπίτι του Νικολαΐδη. Θα πάω σήμερα κιόλας. Μετά το γήπεδο μετά του Ρέντη».

5. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης!

Α) «Πρώτα απ’ όλα χτες το νούμερο αυτό έβγαλε ανακοίνωση χωρίς να ξέρει και αμφιβάλω αν έχει μιλήσει και με τον Βαγγέλη, ότι γράφανε οι εφημερίδες το αυτονόητο ότι ή θα μιλήσει με τον Τοροσίδη για να μείνει ή αλλιώς να δει τι θα κάνει. Το αυτονόητο έτσι; Και είπε «αν υπάρχει θέμα Τοροσίδη δεν μας απασχολεί εμάς». Άκου δεν μας απασχολεί το θέμα Τοροσίδη. Δεν σε απασχολεί ηλίθιε, που το καλοκαίρι θα φύγει ελεύθερος ο άλλος;

Β) «Ναι… Δεν μας απασχολεί λέει και ...αλακίες τούμπανα… Δηλαδή είναι καραγκιόζης και εκτός πραγματικότητας. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ρε φίλε ότι αυτός δεν έκανε ποτέ ρεπορτάζ του Ολυμπιακού».

Γ) «Θα βάλω τον Κώστα μαζί με τον Μορφονιό να τον ξεφτιλίσουνε πρωτοσέλιδο. Και θα τον πω επωνύμως».

6. Δεν ξεχνάει φίλους στη γιορτή τους!

«Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι...».

7. Ευγνωμονεί όσους τον έχουν βοηθήσει!

«Εκεί πήγε τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης (σ.σ. αναφερόμενος στην απουσία κόσμου στο ματς με τον Άρη), να μιλάει με τον Ψωμιάδη και με τον Λούβαρη. Αυτός είναι ο πρόεδρός μας, εκεί κατάντησε τον Ολυμπιακό, στην ξεφτίλα».

8. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και την μεταλαμπαδεύει!

«Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους... είναι ντροπή... ξε... βγαίνει ο λάιτσμαν (σ.σ. πιθανόν παραπέμπει σε κάποιον ηλεκτρολόγο), ο ένας, ο άλλος εδώ... αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα».

«Στα play off έχει, έχει ξεσηκώσει όλους τους φιλάθλους η διαιτησία, ιδιαιτέρως οι λάιτσμαν, ιδιαιτέρως οι επόπται...». (επανάληψη μήτηρ μαθήσεως).

9. Είναι ευεργέτης!

«Εμάς χθες το γκολ που φάγαμε ήτανε δύο μέτρα οφσάιντ. Δεν το πρόσεξε κανένας και πάω μετά στους διαιτητές και του λέω αυτουνού... του λέω του λάιτσμαν (σ.σ. ηλεκτρολόγος και αυτός) έχε υπόψη σου ότι εγώ... σε έβαλα στη λίστα εσένανα... όταν σε φιλικό αφήνεις και τρώμε δύο μέτρα γκολ.. Κε Σάββα μου λέει... ρε ακούς τι σου λέω... για να χεστεί απάνω του, κατάλαβες;».

10. Φροντίζει τους δικούς του ανθρώπους!

«Για να τρελαθεί ο Μαρινάκης… Ο πρόεδρος δίπλα στον Αβραάμ και αποδεικνύει το πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι, έτσι βάλτο για να χαρεί και ο πρόεδρος, κατάλαβες; Το πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι και ότι είχανε συζήτηση τουλάχιστον μιάμιση ώρας».

* Bonus τιπ προσωπικότητας: Βγάζει πολύ ωραίες selfie!

Δέκα πράγματα που μάθαμε για τον Σάββα Θεοδωρίδη!