MENU

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έκανε παρέμβαση ο Αχιλλέας Μπέος και απάντησε για την εμφάνισή του στο Μακεδονία Παλλάς όπου έγινε η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ: «Είναι για να γελάει και να κλαίει κανείς με αυτά. Επειδή η συγκέντρωση έγινε στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου. Εγώ ήμουν σε κάποιο τραπέζι ή φιλοξενήθηκα από κάποιον παράγοντα και δεν το ξέρω; Δημόσιος χώρος είναι σε ποιον θα δώσω λογαριασμό; Η παρουσία μου δεν είναι πίσω από την κουρτίνα. Δεν με αφορά η αντιπολίτευση της ΕΠΟ. Θα χαρώ πολύ βέβαια αν αλλάξει η κατάσταση.

Η συγκέντρωση ήταν στο προαύλιο, εγώ ήμουν στο σαλόνι και στην καφετέρια και είχα συνάντηση με κάποια πρόσωπα για επαγγελματικούς λόγους».

Στη συνέχεια Μπέος ρωτήθηκε και για το σημείο της ανακοίνωσής του στην οποία ανέφερε πως "η παρουσία μου σε μια συγκέντρωση είναι αδίκημα και όχι η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο;", αποκαλύπτοντας στο τέλος πως ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έχει μιλήσει μπροστά του τουλάχιστον άλλες πέντε φορές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αναφέρομαι στον κύριο Μαρινάκη. Σε ποια δικαιοσύνη να απευθυνθώ; Σ΄ αυτή που απάλλαξε τον Τζιμπλάκη; Αυτή που δεν έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη για το Ολυμπιακός-Βέροια;

Εδώ βγαίνει ο Αθανασίου και συνομιλεί με τον Μαρινάκη. Τι δουλειά έχει να μιλάει με έναν επιχειρηματία και δεν μιλάει με μένα που είμαι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Καλώ τη δικαιοσύνη να βγάλει όλες τις κασέτες. Ο κύριος Αθανασίου έχει μιλήσει μπροστά μου τουλάχιστον πέντε φορές με τον κύριο Μαρινάκη».

Μπέος: «Τουλάχιστον πέντε φορές έχει μιλήσει ο Αθανασίου με τον Μαρινάκη»