MENU

H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε συνομιλία που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ μεταξύ του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, και του αρχιδιαιτητή, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Ο Θεοδωρίδης αναφέρει στον Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη, τονίζοντάς του πως επέμενε προκειμένου να πάρει τη θέση άλλου μέλους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Μάλιστα ο Σωμαρακάκης έχοντας αρχικά μία άτυπη θέση στην ΚΕΔ, το 2014 έγινε μέλος της και το 2015 αναπληρωτής πρόεδρος.

Ακολουθεί η συνομιλία από τις 3/7/2012, που εντάχθηκε στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Τι κάνετε κ. Σάββα;

- Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές... θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το 'πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.

- Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.

- Του απάντησα κάτι και μου λέει... Μα μου. Του λέω είναι και δικό σου παιδί και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου 'λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια. Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι' αυτόνα. Μου λέει εντάξει. Άμα το λες τελείωσε.

- Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

- Λοιπόν, άντε. θα τα πούμε. θα τα πούμε.

- Ο,τι θες πάρε με πάντως.

- Ε; Θα σε πάρω, θα σε πάρω.

- Ο,τι θες πάρε με. ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.

- Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.

- Να 'σαι καλά, ναι, να 'σαι καλά.

Προκαταρκτική για τα μη απομαγνητοφωνημένα του koriopolis

Ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Λαΐνης, προχώρησε σε προκαταρκτική εξέταση για τα CD της ΕΥΠ, τα οποία και δεν απομαγνητοφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης για το koriopolis.

Τα αδικήματα που διερευνά ο εισαγγελέας είναι αυτά της δωροδοκίας, της δωροληψίας και της στοιχηματικής απάτης είτε για νέα πρόσωπα είτε για όσους απηλλάγησαν από την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Νέο σκάνδαλο: Με εντολή Βαγγέλη μπήκε στην ΚΕΔ ο Σωμαρακάκης!