MENU

Αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή. Εν όψει, όμως, του προημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη, η διοργανώτρια ενημέρωνε ότι «ομόφωνα» ελήφθη απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση των ερυθρολεύκων στην Κομοτηνή μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, όπως ήταν αναμενόμενο και όπως κάθε κοινός νους θα... φανταζόταν, διέψευσαν κατηγορηματικά χωρίς ίχνος αμφιβολίας τον ισχυρισμό της Λίγκας.

Στην προσπάθειά της η Superleague να δικαιολογήσει το σκάνδαλο, ενημέρωσε το πρωί πως «για να μην δημιουργηθούν «σκιές», έφερε το θέμα των αλλαγών του προγράμματος στο Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας, ενώ θα μπορούσε να το «περάσει»... εσωτερικά, υπηρεσιακά. Και ότι η απόφαση που πάρθηκε τελικά, ήταν ομόφωνη...».ΠΑΟΚ: Ουδέποτε μας ζήτησαν να ψηφίσουμε

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά την Λίγκα, λέγοντας πως ουδέποτε τους ζητήθηκε να ψηφίσουν κάτι περί αλλαγής του προγράμματος της 27ης αγωνιστικής.  

Το σκηνικό γνωστό. Εδώ και μέρες, όπως σας είχε μεταφέρει και το SDNA υπήρχε η πληροφορία πως στη Super League, προτίθενται να προβούν σε αλλαγές στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής. Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, όταν η Λίγκα, ανακοίνωσε και επίσημα τις αλλαγές στο πρόγραμμά της.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός κέρδισε μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης, αφού το παιχνίδι του μεταφέρθηκε από Κυριακή που ήταν να διεξαχθεί αρχικά, στο Σάββατο.

Η Λίγκα δικαιολόγησε την απόφασή της αυτή, λέγοντας πως ενημέρωσε μεταξύ των μελών της και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ άμεση. Στον Δικέφαλο, υποστηρίζουν πως ουδέποτε, τους ζητήθηκε να ψηφίσουν κάτι τέτοιο. Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν ψηφίσαμε

Στην απόλυτη θέση - διάψευση ότι ουδέποτε ψήφισε να γίνει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη ο Παναθηναϊκός.

Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός «έριξε τις μάσκες» για τα όσα συμβαίνουν στη Super League και έχει υπογραμμίσει από το πρωί το SDNA. Οι Πράσινοι έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «ουδέποτε ψηφίσαμε για να πάει το Πανθρακικός – Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα. Δεν ξέρουμε πώς το εννοεί το «ομόφωνα» η Λίγκα αλλά εμείς δεν ήμασταν καν παρόντες στην ψηφοφορία και είχαμε αποχωρήσει».

Έκθετη η Λίγκα, λέει ψέματα!