MENU

Στην απόφαση να αποκλείσει αιφνιδιαστικά στον Τάσο Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Πανιώνιος. Ο Έλληνας επιθετικός που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην φετινή της εξαιρετική πορεία, δεν βρίσκεται στην 18άδα του σημερινού αγώνα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, επειδή του καταλογίζει πως έκλεισε οριστικά στην ΑΕΚ!

Η... ανατροπή αυτής της υπόθεσης είχε διαφανεί τις τελευταίες ώρες. Ο Μπακασέτας θεωρείτο τελειωμένη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όμως το μπάσιμο της ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα, λόγω και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Από το ρεπορτάζ της Ένωσης προέκυψε με ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΕΚ αποτελεί την τελική επιλογή του ποδοσφαιριστή και φαίνεται πλέον έπειτα από την συγκεκριμένη εξέλιξη πως και στην πλευρά του Πανιωνίου η συγκεκριμένη συμφωνία αντιμετωπίζεται ως δεδομένη...

Προφανώς, το γεγονός ότι ο Μπακασέτας αποφάσισε να επιλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (την ΑΕΚ), ενόχλησε τον Πανιώνιο, που θα ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση της Ένωσης (αλλά και επιθυμία του Μπακασέτα που έχει μεταφερθεί) είναι να έρθει σε επαφή με τον Πανιώνιο και να τον «εντάξει» στη συμφωνία, δίνοντας του χρήματα για να αποκτήσει άμεσα τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιανουάριο.

Από την πλευρά του Μπακασέτα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για τον σημερινό αποκλεισμού του, ούτε και για το ζήτημα της μεταγραφής του μέχρι στιγμής. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος άσος έχει μεταφέρει την προτίμησή του στην ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και στην ομάδα του Πειραιά.

Εφυγε από το γήπεδο

Πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της ομάδας του να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας μάζεψε τα πράγματά του, αποχώρησε από το γήπεδο και επέστρεψε σπίτι του, όχι λόγω δυσαρέσκειας, αλλά σε μια κίνηση για να εκτονωθεί το κλίμα.

Βόμβα: Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!