MENU

Συνάντηση με τον Νίκο Παππά είχε για περίπου μια ώρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων από τις 10:40 μέχρι τις 11:40 μίλαγε με τον Υπουργό Επικρατείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Μαρινάκης βρέθηκε στο Μαξίμου για να εκφράσει τα παράπονά του για τον Σταύρο Κοντονή και για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού, μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Υπουργείο, η οποία έκανε λόγο για «μαφιόζικους τρόπους επιβολής ανισονομίας, διαφθοράς, αναξιοκρατίας και διαπλοκής, καθώς και για άθλια προπαγάνδα από οπαδικά έντυπα».

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει άμεσα και με ανακοίνωσή του κάλεσε τον Κοντονή «να πει ονόματα, κατονομάζοντας αυτούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο».

«Για θέματα του Δήμου Πειραιά» λέει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάντως, αναφέρει ότι ο λόγος της συνάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νίκο Παππά δεν έγινε για τα όσα συνέβησαν στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στο Μαξίμου με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για να συζητήσουν τα μεγάλα θέματα της πόλης του Πειραιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA o Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συνοδευόταν από τον Γιάννη Μώραλη. Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.

Συνάντηση Μαρινάκη - Παππά στο Μαξίμου!