MENU

Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού στην παρούσα φάση δεν είναι ξεκάθαρα, ωστόσο υπάρχουν κάποια πρώτα δεδομένα. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Σίλβα για το ματς με τον «Δικέφαλο» μπαίνει δίπλα στη μία εκ των δύο πλευρών στα εξτρέμ. Δηλαδή στο ποιος εκ των Ντουρμάζ, Πάρντο και Ερνάνι θα χρησιμοποιηθεί μαζί με τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος στην παρούσα φάση δείχνει «κλειδωμένος» για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Καπίνο φαίνεται να κερδίζει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα τα... κουκιά είναι μάλλον μετρημένα: Μαζουακού αριστερά, Ομάρ δεξιά, Μποτία-Σιόβας στα στόπερ. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο αναμένεται να είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και ο Φορτούνης θα έχει τον ρόλο του επιτελικού. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, ο Ιντέγε είναι το φαβορί.

Όλα αυτά βεβαίως θα φανούν σε κάθε περίπτωση από Δευτέρα, όταν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα γεμίσει και πάλι και ο Μάρκο Σίλβα θα τεστάρει επί χόρτου όσα έχει στο νου του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναμένεται μάλιστα να γίνει και πιο εξειδικευμένη προπόνηση πάνω στον προσεχή αντίπαλο, με τη σχετική... βιντεοθεραπεία να ξεκινά από Δευτέρα κιόλας.

Επιστροφή ενόψει ΠΑΟΚ και οι πρώτες σκέψεις Σίλβα