MENU

Να ‘μαστε πάλι εδώ. Τελείωσε και η απεργία – παρωδία (αλήθεια αφού απεργούσαν οι δημοσιογράφοι, μόνα τους γράφονταν τα κείμενα;) και πάμε να πιάσουμε τα… ρετρό. Μέχρι να ξεκινήσει και η νέα που έρχεται.

Πολλοί τη διάβασαν την είδηση, λίγοι της έδωσαν τη σημασία που έπρεπε και την έκαναν αναπαραγωγή. Είτε γιατί ξέχασαν τα ΠΩΣ και ΤΑ ΓΙΑΤΙ είτε επειδή… έπρεπε να τα ξεχάσουν. Που να «μπλέκεις» τώρα με αυτά. Ασε που μπορεί να βρεθείς από το πουθενά να ψάχνεις και για δουλειά. Πάνε στα σίγουρα λοιπόν τα παιδιά. Στα «επένδυσε για να μιλάς» και στις «Καμπάλες». Αυτά που γράφετε και οι «ψαγμένοι» στα σχόλιά σας.

Ώστε έτσι ε; Δεν έφταιγαν τα «παλιόπαιδα» της «13» τελικά για τα περσινά επεισόδια στη Λεωφόρο, αλλά τα καραγκιοζιλίκια του Περέιρα και η με το «έτσι θέλω εγώ και ο… Βοσκάκης» παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο; Τι λέτε ρε, σοβαρά;

Και δηλαδή όλα αυτά που σας έλεγαν και σας έγραφαν κάτι τύποι «Μίκυ Μάους» (κλεμμένο από «Κέτσε», αλλά μου κάνει) ήταν ψέματα για να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Τα έλεγαν και τα έγραφαν επειδή ως κοτάρες που είναι δεν τα βάζουν ποτέ με αυτούς που πρέπει; Για δες τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας το ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και όχι τη… Δίκη του Θωμαίδη ή κανένα άρθρο του «κακού» Sdna!

Μήπως να θυμίσουμε και τι άλλο έγινε μπας και θυμηθείτε κάποιοι πως παίζεται το παιχνίδι; Ο Παναθηναϊκός λοιπόν τον πάτησε μέσα στο γήπεδο τον Ολυμπιακό. Τον κέρδισε με κάτω τα χέρια και μείωσε τη διαφορά στους τρεις πόντους. Εγώ λοιπόν λέω ότι με τη φόρα και τη δυναμική που είχε ο ένας και τα χάλια που είχε ο άλλος αν επέτρεπε το σύστημα το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός. Έστω θα το διεκδικούσε ρε αδερφέ στις 5-6 αγωνιστικές που έμεναν.

Σε άφησαν; Όχι βέβαια. Σου πήραν πίσω τους βαθμούς της νίκης, σου έκλεισαν τη Λεωφόρο, άδειασε ψυχολογικά η ομάδα, χάθηκε το κίνητρο, σχόλασε ο γάμος. Πήραν και τη διαφορούλα τους στο τέλος και τα ΤΙ και τα ΠΩΣ τα θυμούνται μόνο οι «γραφικοί». Αντε και κανένας εισαγγελέας, αν και αυτό δεν αλλάζει κάτι πέρα από το ηθικό σκέλος. Το άλλο πέταξε, μαζί με την κούπα.

Έτσι «χάθηκε» ένα πρωτάθλημα!