MENU

Έγινε και αυτό στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της Λίγκας κωλυσιεργεί στο αίτημα του Παναθηναϊκού, κάτι που δημοσίως κατήγγειλε ο Γιάννη Αλαφούζος κατά τη σημερινή έξοδο του από τα γραφεία του συνεταιρισμού.

«Έχουμε ζητήσει τα πρακτικά της προχθεσινής συνεδρίασης από τη Super League, αλλά η διοργανώτρια αρχή κωλυσιεργεί και δεν τα δίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μας τα δώσει, αλλά το αρνείται», είπε ο Αλαφούζος.

Ασφαλώς στο Τριφύλλι θεωρούν ύποπτη τη στάση της Λίγκας και τη συνδυάζουν με την απροθυμία του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου να αναφέρει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τι συνέβη στο επίμαχο Δ.Σ. αλλά και να καταδικάσει την επίθεση που δέχθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον φερόμενο ως άνδρα της ιδιωτικής του ασφάλειας.

Σε ερώτηση για τις ενέργειες του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο Αλαφούζος απάντησε: «Ελπίζω ο υφυπουργός να έχει τη δύναμη και την επιμονή να διορθώσει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Η SuperLeague δεν δίνει τα πρακτικά στον Παναθηναϊκό!