MENU

Το φινάλε του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έφερε τον Μάικλ Εσιέν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Γκανέζος άσος δεν δικαίωσε τον Στραματσόνι για την επιλογή του να τον ρίξει στο ματς και όπως διαβάσατε στο SDNA ο 33χρονος «υπέγραψε το τέλος του από τον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, όμως, υπήρξαν δημοσιεύματα πως Στραματσόνι και Εσιέν είχαν «επεισόδιο» στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημερώθηκε σχετικά και έσπευσε να τα διαψεύσει. «Ο Μάικλ έχει μία πολύ μεγάλη καριέρα, αγωνίζεται τόσα χρόνια και ποτέ δεν έχει τσακωθεί με προπονητή. Ούτε τώρα τσακώθηκε. Ο Τύπος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει», έλεγαν από το περιβάλλον του Γκανέζου. Συμπλήρωναν, μάλιστα, πως είναι πιθανό να υπάρξει τοποθέτηση (και) του ίδιου μέσω των προφίλ του στα social media. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο ίδιος είχε τοποθετηθεί με τον ίδιο τρόπο, όταν έγινε θέμα η επιλογή του να σβήσει ορισμένες φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, η διάψευση από την πλευρά του Γκανέζου για το επεισόδιο με τον Στραματσόνι δεν αλλάζει το τοπίο για τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος δεν «βγήκε» στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

«Δεν τσακώθηκε με τον προπονητή ο Εσιέν»