MENU

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά την αποκατάσταση της Κυριακής και την ξεκούραση της Δευτέρας, ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο (και τελευταίο πριν τη διακοπή) παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλονή.

Η προπόνηση της Τρίτης (15.03) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ήταν υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, μίνι δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ σε ρυθμούς μερικής επανένταξης γυμνάστηκε κι ο Ζάιρο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν τις επόμενες μέρες σε ισοκινητικό τεστ δύναμης προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε απολύτως έτοιμοι να επιστρέψουν σε πρόγραμμα πλήρους έντασης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ λόγω επιβάρυνσης στους προσαγωγούς ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Τετάρτη (16.03). Ο Γιάννης Σκόνδρας γυμνάστηκε μόνος του λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί κι ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε μέρος του προπόνησης των τερματοφυλάκων και συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης ,Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν αποθεραπεία.

Την Τετάρτη (16.03) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Νέο πρόβλημα με Βίτορ, επανέρχονται σταδιακά οι Ζάιρο, Ροντρίγκες