MENU

Μπορεί από το Υφυπουργείο να είχε προκύψει θετικό κλίμα για συνάντηση Αλαφούζου, Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, όμως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να δώσει το παρών.

Η πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή είναι να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρότι φαινόταν πως το ραντεβού ήταν πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιηθεί, τελικά η πρώτη αντίδραση από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι πως δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους προαναφερθέντες και συγκεκριμένα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος της αντίδρασης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πως εκτιμά ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για συζητήσεις, αφού πιστεύει ότι δεν θα βρεθεί καμία λύση για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φερόντουσαν να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους και επί της ουσίας έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή για να καθίσουν για πρώτη φορά όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, όμως, ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε και έβγαλε τον εαυτό του εκτός συνάντησης.

Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με το Υφυπουργείο λέγοντας πως αν υπήρχε μια πιθανότητα πριν διεξαχθεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης να έδινε το παρών στη συνάντηση, τώρα δεν υπάρχει καμία. Οι πράσινοι τονίζουν πως το παιχνίδι στο Φάληρο επιβεβαίωσε τις πρακτικές που ακολουθεί ο Ολυμπιακός και αναφέρεται στη διαιτησία του Κύζα, αλλά και το περιστατικό με τον Σεμπαστιάν Λέτο λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Στο τριφύλλι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως δεν είναι διατεθειμένοι να συναντηθούν και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ερυθρόλευκους και δεν θα νομιμοποιήσουν όσα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Δεν πάει στη συνάντηση ο Αλαφούζος!