MENU

Η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου από το Δ.Σ της Super League προκάλεσε αίσθηση και συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στα μέλη του συνεταιρισμού. Κανείς δεν περίμενε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να δηλώσει... απών και να λάμψει δια της απουσίας του στην πιο κρίσιμη μάχη του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα αν προέκυψαν αποτελέσματα ή όχι.

Η απουσία του Αλαφούζου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε πως το «τριφύλλι πρωτοστατεί στη μάχη κατά της διαφθοράς τόσο με ανακοινώσεις, όσο και με προσωπικές τοποθετήσεις του προέδρου του, που τα έχει βάλει «ανοιχτά» με την ΕΠΟ και όχι μόνο.

Επίσης είναι άξιο αναφοράς και πρέπει να επισημανθεί ότι στην συνάντηση της Παρασκευής (με Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη) άπαντες συμφώνησαν να δώσουν το «παρών» στο Δ.Σ της Super League. Ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης ήταν εκεί, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος όχι. Απουσίαζε και μάλιστα πριν οριστικοποιηθεί η απουσία του διαδραματίστηκε ένα «θρίλερ» με το αν θα πάει ή όχι.

Σημαντικό, επίσης, είναι να σημειωθεί πως στην κουβέντα που έγινε στα γραφεία της Super League στο Μαρούσι επί περίπου 2,5 ώρες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ως τώρα η «φωνή» του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο έντονη.

Βροντερό... «απών» από Αλαφούζο και Παναθηναϊκό