MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Πρέλεβιτς βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου διεξάγεται το Δ.Σ. του συλλόγου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι όλοι έχετε ακούσει τις δηλώσεις του κυρίου Σαββίδη χθες το βράδυ. Η Επιτροπή αποφάσισε την απόλυτη στήριξη του κυρίου Σαββίδη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια θα είναι πίσω του και θα τον στηρίζει και θα τον βοηθάει. Τώρα το Δ.Σ. έχει μία συνάντηση και μετά από εκεί και πέρα θα βγουν και κάποια άλλα συμπεράσματα».

Όσον αφορά το αν ισχύουν οι χθεσινές δηλώσεις Σαββίδη πάνω στην απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκη», ο Πρέλεβιτς πρόσθεσε: «Υπάρχει όπως σας έχω πει απόλυτη στήριξη σε αυτήν την απόφαση του κυρίου Σαββίδη».

Το ΔΣ ολοκληρώθηκε με τη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, καθώς αποχώρησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, όπως κι ο Γιώργος Σαββίδης.

Πρέλεβιτς: «Απόλυτη στήριξη στα όσα είπε ο Σαββίδης»