MENU

Τι το’ θελε και έπαιξε 50-50; Τι το’ θελε και αποφάσισε να σφυρίζει ό,τι ακριβώς βλέπει; Τώρα θα πληρώσει ακριβά για παραδειγματισμό!

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και επιβεβαιώνεται, ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, Δημήτρης Κύρκος, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον διαιτητή Χάρη Καλογερόπουλο και τον παραπέμπει για τα σφυρίγματά του, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον β’ βοηθό, Αλέξανδρο Γρεβένη!

Αφού έκανε χρήση βίντεο και πέρασαν δύο μέρες σχεδόν για να στείλει την έκθεσή του στην ΚΕΔ και αφού ο ίδιος φέρεται αρχικά να υποστήριζε ότι η διαιτησία ήταν σχεδόν άριστη (τους είπε στα αποδυτήρια των διαιτητών ότι "οι αποφάσεις σας ήταν σωστές"!!!!), ο Δημήτρης Κύρκος δεν χαρίστηκε τελικά στον Αθηναίο ρέφερι και στον βοηθό του και τους στέλνει στο «ψυγείο» για άγνωστο χρονικό διάστημα…

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα… λανθασμένα σφυρίγματα που χρεώνει ο Κύρκος στον Καλογερόπουλο. Γνωρίζουμε όμως, ότι στον Γρεβένη χρεώνει την αποβολή του Μποτία (που συμβούλεψε τον Καλογερόπουλο), συνεπώς είναι προφανές ότι ο Κύρκος θεωρεί την αποβολή λανθασμένη!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για άλλο ένα (από τα εκατοντάδες) σκάνδαλο μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπροστά στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας που είδε μια ακριβοδίκαιη γενικά διαιτησία και μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, του οποίου τη δυναμική παρέμβαση περιμένουν πλέον όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Εκτός βέβαια, αν καθίσει για άλλη μια φορά να κοιτάει το «έγκλημα» να εξελίσσεται…

Όσο για τον Καλογερόπουλο… Προβλέπεται «ξεκούραση» διαρκείας… Για να μην πούμε μόνιμη…

Παραπέμπεται ο Καλογερόπουλος! Σκάνδαλο μεγατόνων!