MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Καλλονή
ΚΑΛΛΟΝΗ
1 1
Πανιώνιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν φάση με τίποτα και το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο στον χώρο του κέντρου. Με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει πως πριν το τελευταίο σφύριγμα του 45λέπτου θα είχαν μπει δύο γκολ και μάλιστα από ένα για κάθε ομάδα.

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα και ενώ η εικόνα του ματς δεν έδειχνε πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Στο 29', ο Χαλκιαδάκης έκανε το δυνατό σουτ, ο Δαύκος απέκρουσε με δυσκολία και ο Ανσαριφάρντ από κοντά άνοιξε το το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Πριν λήξει το ημίχρονο ωστόσο, ακριβώς όσο ανέλπιστα έγινε το 0-1 άλλο τόσο ανέλπιστα η Καλλονή έκανε το 1-1. Στο 45', ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ, o Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά, ο Διούδης απέκρουσε, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το πέτυχε ο Αναστασιάδης με προβολή.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήταν άμεση και λίγο έλειψε να κάνει το 1-2 πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε τετ α τετ με τον Δαύκο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε άουτ.

Με ευκαιρία για τον Πανιώνιο ξεκίνησε και η επανάληψη καθώς στο 47' ο Χαλκιαδάκης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Δαύκος απέκρουσε με δυσκολία. Στο 60', η Καλλονή απάντησε όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ και ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 65' ο Πανιώνιος έχασε μια παρόμοια ευκαιρία με αυτή του 47' όταν ο Καθάριος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Δαύκος απέκρουσε σε κόρνερ.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη χανόντουσαν ευκαιρίες και στο 68' ήταν η σειρά της Καλλονής να χάσει μία όταν ο Μανούσος έγινε κάτοχος της μπάλας σε πολύ καλή θέση, δεν έχασε την κατοχή παρά την πίεση και τελικά έκανε το σουτ απέναντι από τον Διούδη για να στείλει τη μπάλα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα πάντως οι ευκαιρίες ανάμεσα στις δυο ομάδες άρχισαν να γίνονται όλο και πιο σπάνια αν και η Καλλονή είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα και την υπεροχή των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να φτάσουν στην ανατροπή την στιγμή που ο Πανιώνιος έμοιαζε να βολεύεται με την ισοπαλία και να μην ρισκάρει υπό τον φόβο να δεχθεί ένα δεύτερο γκολ. Τελικά, το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Βαλλιός (Γεωργίου 37'), Γκόλιας, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (Σπυρόπουλος 85'), Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (Κάρλσον 74'), Μανούσος.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (Τζανδάρης 83'), Χαλκιαδάκης (Μπακασέτας 72'), Μπαργκάν (Καραμάνος 63'), Ανσαριφάρντ.

Τα γκολ:

https://streamable.com/ujn2
https://streamable.com/lcwg

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Είναι αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος το φαβορί για την 5η θέση; Αν νικούσε σήμερα οι πιθανότητες για την ευρωπαϊκή του έξοδο θα ήταν ακόμα πιο αυξημένες αλλά αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφανισή του δείχνουν πως παρά την δαιμονιώδη φόρμα που έδειξε τις προηγούμενες αγωνιστικές και το γεγονός ότι συνολικά μοιάζει πιο «φρέσκια» και πιο «διψασμένη» ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης, που συνδιεκδικεί την πέμπτη θέση, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει δρόμο ακόμα για να θεωρηθεί το φαβορί για την πέμπτη θέση.

GREXIT: Ο Πανιώνιος έμεινε από δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε με την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, η εμφάνισή του δεν αντιστοιχεί στην βαθμολογική του θέση.

CAPITAL CONTROL: Θα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ ο διαιτητής για να κάνει κάποιο λάθος σε αυτό το παιχνίδι αφού δεν υπήρξε κάποια μεγάλη αμφισβητούμενη φάση. Σε γενικές γραμμές, η διαιτησία τα πήγε καλά στην Μυτιλήνη.

ATM: Η Καλλονή έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από τον Πανιώνιο μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να βολεύονται με την ισοπαλία και να μην ρισκάρουν να ηττηθούν και αν η Καλλονή έπαιρνε το παιχνίδι θα ήταν μάλλον δίκιο.

ΕURO GROUP: Ο Μανούσος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και αποτέλεσε μόνιμο πονοκέφαλο για την άμυνα του Πανιωνίου. Ακόμα και αν δεν σκόραρε, ο επιθετικός των γηπεδούχων έδωσε ο ώθηση στην ομάδα του, η οποία θα μπορούσε να πάρει την νίκη.

Καλλονή-Πανιώνιος 1-1 (vids)