MENU

Το νούμερο που θα πάρει ο Λέτο είναι ένα... θέμα, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχουν (απο)μείνει και πολλά. Το αγαπημένο του “11”, με το οποίο έκανε “όργια” στη διάρκεια της πρώτης του θητείας στον Παναθηναϊκό, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να το φορέσει.

Δηλωμένος κάτοχός του είναι ο Γενς Βέμερ και από τη στιγμή που ο Γερμανός δεν αποχώρησε από το Τριφύλλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν προβλέπεται αντικατάσταση σύμφωνα με τον κανονισμό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φρόντισε να ψάξει το θέμα και στο… ψάξιμο των υπολοίπων αριθμών διέκρινε ότι υπάρχουν διαθέσιμα το 14, το 22, το 26 και το… 13!

Ενα νούμερο συμβολικό για τον Παναθηναϊκό που συνειρμικά φέρνει στο μυαλό τη Θύρα 13, το οποίο ο σύλλογος έχει αποφασίσει να το αποσύρει από τις επιλογές των ποδοσφαιριστών του εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια! Από το 2003 συγκεκριμένα, όταν του φορούσε ο Στέφανος Κοτσόλης, στην πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Κάπου εκεί προέκυψε η ιδέα, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να γνωρίζει ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο αποτελεί για τους φίλους της ομάδας κάτι παραπάνω από έναν απλό παίκτη και να το προορίζει για πάρτη του!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου συνεπώς ο Λέτο θα φιγουράρει προσεχώς με το νούμερο 13 στην πλάτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον τρόπο της επανένταξής του στην ομάδα, μετά και την υποδοχή-λατρείας που του έγινε στο "Ελ. Βενιζέλος" από τους φίλους του Τριφυλλιού...

Στον Λέτο η φανέλα με το 13!