MENU
Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, στο πλαίσιο της Primera Division της Αργεντινής, η Λανούς φιλοξένησε τη Βελέζ και ηττήθηκε (0-1) με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93'). Ηταν το δεύτερο ματς του Σεμπάστιαν Λέτο στην αρχική ενδεκάδα της αργεντίνικης ομάδας. Αγωνίστηκε 83 λεπτά, αρχικά ως αριστερός forward στο 4-3-3 της ομάδας του και μετά το 70' ως 9άρι.
Το SDNA έψαξε, βρήκε και έκανε scouting (και) στο συγκεκριμένο ματς του Λέτο, δημιουργώντας ένα video με όλες τις φάσεις στις οποίες ήρθε σε επαφή με τη μπάλα.
Οπως και στο video από τον αγώνα εναντίον της Αλντοσίβι (μπορείτε να δείτε τις επιλεγμένες φάσεις του Λέτο ΕΔΩ) έτσι και σε αυτό απέναντι στη Βελέζ, ο Λέτο επιβεβαίωσε ότι δεν έχει ξεχάσει τα "καντάρια" μπάλα που γνωρίζει και φάνηκε σε αρκετές ενέργειές του. Ο Λέτο, παίζοντας με μάσκα τύπου Τσεχ στο κεφάλι του, εξακολουθεί να διατηρεί την ποιότητά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι μοναδικές καλές στιγμές της ομάδας του είχαν την ανάμειξή του.
Η φυσική του κατάσταση δεν δείχνει να είναι στο καλύτερο επίπεδο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό μετά το διάστημα της απραξίας του.
Υπενθυμίζεται ότι η αποχώρησή του από την Λανούς σχετίζεται καθαρά με οικονομικούς λόγους και δεν είχε να κάνει με αγωνιστικές αιτίες ή προπονητικές επιλογές...
Video: Η τελευταία παράσταση του Λέτο!