MENU

Με την συμμετοχή και του Σαράνοφ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», που περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα και οργάνωση παιχνιδιού από γραμμή σε γραμμή, με τα προβλήματα για τον Γιάννη Ματζουράκη να μειώνονται αισθητά.

Από την άλλη πλευρά ο Γιουσούφ γυμνάστηκε ατομικά σε αυξημένο ρυθμό και οι πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του 65χρονου τεχνικού είναι μοιρασμένες, ενώ ο Γιοβάνοβιτς έκανε θεραπεία και τρέξιμο, κάτι το οποίο καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Λεονάρντο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, λόγω των ενοχλήσεων στο δικέφαλο και αναμένεται να λείψει και αυτός από την επικείμενη αναμέτρηση.

Να σημειώσουμε πως επιστρέφουν οι Κοζορώνης και Γκέντσογλου, καθώς εξέτισαν τις ποινές στους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Καζναφέρης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με τους «ερυθρόλευκους» και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια (Πανιώνιο εντός, Ατρόμητο εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Βέροια εκτός) θα εκτίσει την ποινή του.

Επιστροφή στο Παγκρήτιο, μέσα ο Σαράνοφ