MENU

Μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, οι Γερμανοί στέλνουν στον Παναθηναϊκό και τον αδερφό του, Οδυσσέα! Δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού Kicker κάνει λόγο για συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον 22χρονο τερματοφύλακα, διεθνή με την εθνική Νέων και Ελπίδων της Γερμανίας, ο οποίος αναζητώντας χρόνο συμμετοχής έχει συμφωνήσει ν’ αποδεσμευτεί από την Στουτγάρδη, όπου και ανήκει, με τους «πράσινους», σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα να εμφανίζονται ως ο επόμενος προορισμός του!

Γέννημα - θρέμμα της Στουτγάρδης ο Βλαχοδήμος πέρασε απ’ όλες τις φυτωριακές ομάδες των Σουηβών, φτάνοντας πέρυσι στον προθάλαμο της επαγγελματικής. Βασικός κι αναντικατάστατος τις δύο τελευταίες σεζόν στην δεύτερη ομάδα της Στουτγάρδης, το περασμένο καλοκαίρι… μονιμοποιήθηκε στην πρώτη, με την προσδοκία, σταδιακά, ν’ αποτελέσει βασική επιλογή για την εστία.

Αντ’ αυτού, πήρε μόνο τρία παιχνίδια ως τώρα στη φετινή σεζόν (κυρίως εξαιτίας του μακροχρόνιου τραυματισμού του Μίτσελ Λάνγκερακ και των προσωρινών του έκτοτε βασικού, Τίτον) με αποτέλεσμα να μην είναι στις προθέσεις του να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο και λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αναζητώντας ομάδα που θα του έδινε χρόνο και φανέλα βασικού.

Ενδιαφέρον από τα μέρη μας υπήρξε, μένει να δούμε αν ότι αναφέρουν οι Γερμανοί για συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό έχει (πρακτική) υπόσταση…

Οδυσσέας Βλαχοδήμος για Παναθηναϊκό!