MENU

Σύσκεψη κορυφής σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Παναθηναϊκό αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14.

Ο λόγος αφορούσε ξεκάθαρα στις κινήσεις που θα κάνει η “πράσινη” ΠΑΕ από δω και στο εξής και στο τραπέζι έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα.

Η προεργασία είχε ξεκινήσει λίγες ημέρες νωρίτερα και μάλιστα οι διοικούντες του Παναθηναϊκού έστειλαν επιστολή στο ΟΑΚΑ μέσω της οποίας ζητούσαν να ενημερωθούν για τους όρους ενδεχόμενης επιστροφής τους στη συγκεκριμένη έδρα.

Εκτός της λύσης του ΟΑΚΑ, έψαξαν και άλλες επιλογές γηπέδων, ωστόσο καμία εκ των λύσεων αλλαγής γηπέδου δεν φαίνεται να προκρίνεται για περισσότερους από ένα λόγο.

Ο βασικότερος είναι ότι για να φύγει ο Παναθηναϊκός έστω και προσωρινά από τη Λεωφόρο θα πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, μιας και οι “πράσινοι” δεν είχαν δηλώσει δεύτερη έδρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, συνεπώς, η λύση που προβάλλει ως η επικρατέστερη είναι η μετακίνηση του κύριου όγκου των οπαδών της ομάδας στο απέναντι πέταλο (θύρες 6-7) εκεί όπου υπάρχουν περί τις δύο χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΛΕΦΙΠ και είναι απολύτως εφικτό (με βάση τη χωρητικότητα των θυρών) να συνυπάρξουν με τη Θύρα 13 και να δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο πέταλο…

Ρώτησε για ΟΑΚΑ, αλλάζει... πέταλο!