MENU

Ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε (ξανά) τον Γκανέζο στο αρχικό σχήμα και αυτήν τη φορά ο Εσιέν τον δικαίωσε. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις «ανέβηκε» στο δεύτερο μέρος και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους «πράσινους». Ήταν εντυπωσιακό, μάλιστα, ότι ανέβαζε την απόδοσή του όσο το ματς κυλούσε προς το τέλος του.

Ο 33χρονος άσος βρίσκει σιγά – σιγά τον εαυτό του. Έχει αφήσει πίσω τις (πολύ) άσχημες μέρες και νιώθει ξανά καλά. Όπως μας έλεγε και άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον του: «είναι καλά, πλέον. Κάθε μέρα νιώθει όλο και πιο δυνατός. Δεν πονάει καθόλου. Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει και ο ίδιος πολύ καλά που πλέον βοηθάει τον Παναθηναϊκό».

Είναι γεγονός ότι ο Γκανέζος κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο «ανεβασμένος». Πιο ορεξάτος. Η εμφάνισή του απέναντι στη Βέροια ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη της προόδου που παρουσιάζει καθημερινά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ίσως έπαιξε ρόλο, πάντως, και το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα από κοντά. Για τα γενέθλια του βρέθηκαν στη χώρα μας οι «δικοί» του άνθρωποι. Για λίγο (μόλις δύο ημέρες), αλλά αποδείχθηκε πως αυτή η... επίσκεψη ήταν αρκετή για να «φτιάξει» ψυχολογικά τον άσο του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» περιμένουν πολλά από τον Εσιέν εν όψει της συνέχειας. Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι και ο Γκανέζος θέλει να κερδίσει το... χαμένο έδαφος, να «επανορθώσει» για τους μήνες που έμεινε εκτός.

Ο ανεβασμένος Εσιέν και η επίσκεψη που τον «έφτιαξε»