MENU

Τετ α τετ με τον Μικαέλ Εσιέν είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αντρέα Στραματσόνι και μάλιστα η συνομιλία των δύο ανδρών κράτησε αρκετή ώρα. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αφορούσε σε συγκεκριμένες οδηγίες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Παρά το μεγάλο διάστημα της απραξίας του Γκανέζου άσου και τις αρχικές πληροφορίες που τον ήθελαν να υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή για ένα διάστημα περίπου μισής ώρας (30’) στο δεύτερο ημίχρονο, η πολύ καλή παρουσία του στις προπονήσεις, η εμπειρία του αλλά και η έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί απ’ την αρχή, έχουν τροποποιήσει τα δεδομένα.

Και μετά και το σημερινό τετ α τετ των δύο ανδρών το πιθανότερο είναι να δούμε τον Εσιέν να ντεμπουτάρει στην 11άδα του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, στο αποψινό ντέρμπι!

Ο Στραματσόνι επίσης προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει στη δεξιά πλευρά της άμυνας τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του Μαρινάκη προκειμένου να έχει ένα επιπλέον ψηλό παίκτη για τις στατικές φάσεις, τομέας που έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τετ α τετ για βασικός ο Εσιέν!