MENU

Με εκπροσώπους της Original συναντήθηκε απόψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean διατηρεί στενή επικοινωνία με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τους οποίους συναντά συχνά και συζητάει μαζί τους για τα θέματα της ΑΕΚ. Η εν λόγω συνάντηση, όμως, ήρθε έπειτα από την πολύ βαριά ήττα της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κι όπως ήταν λογικό, τα αγωνιστικά ζητήματα σχεδόν μονοπώλησαν τη συζήτηση.

Οι οπαδοί της ομάδας τόνισαν στον Μελισσανίδη ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει τεράστια στεναχώρια στον κόσμο της ΑΕΚ, με τον Τίγρη να τους απαντά χαρακτηριστικά «Πόσοι είστε εδώ; Έντεκα; Η στεναχώρια όλων μαζί, είναι η μισή από αυτή που νιώθω εγώ. Όμως, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ότι πρέπει για να γίνει ξανά η ΑΕΚ μεγάλη». Μάλιστα, στην συνέχεια της συζήτησης, όταν έγινε αναφορά στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και το ρόστερ της ομάδας επεσήμανε ότι «θα φύγει όποιος χρειάζεται και θα έρθει όποιος χρειάζεται για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που πρέπει», ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό αφορά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, με τον Μελισσανίδη να αναγνωρίζει τα λάθη, αλλά να τονίζει πως στόχος που είχε θέσει εξ αρχής ήταν να σχηματιστεί ένα πλήρες ρόστερ, ενώ κατά τη διάρκεια της κουβέντας ρωτήθηκε και για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που δεν ήρθαν στην ΑΕΚ, μεταξύ αυτών και για τον Λάφερτι (μιας και η συζήτηση για την μη απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι κρατά ακόμη), για τον οποίο φέρεται να είπε ότι μπορούσε να αποκτηθεί, όμως δεν κάλυπτε τις αγωνιστικές απαιτήσεις του προπονητή. Παράλληλα, μίλησε αρκετά για τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους που χειρίζονται τα ζητήματα του ποδοσφαιρκού τμήματος.

Όταν έφτασε η κουβέντα στις μεταγραφές... που έγιναν, ο Μελισσανίδης φέρεται να σχολίασε μεταξύ άλλων: «Κάναμε δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Βάργκας είναι διεθνής με τη Βενεζουέλα και στο ντέρμπι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άρθο είναι παιχτάρα και θα το δείτε».

Η εικόνα που έδωσε ο Μελισσανίδης στους οπαδούς, ήταν ότι είναι βαθιά προβληματισμένος για όσα έχουν γίνει στην ομάδα και αποφασισμένος να κάνει όσα θεωρεί εκείνος ότι χρειάζονται για να ανατραπεί η κατάσταση. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο (πέραν της γνωστής καλής άποψης που έχει για τον άνθρωπο Δέλλά αλλά και τον πολύ έντονο προσβληματισμό του για μια σειρά από πράγματα). Ωστόσο αύριο, Τρίτη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα, στην οποία θα τεθεί επί τάπειτος η απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι και όσα πρέπει να γίνουν για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Με δεδομένο το κλίμα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικά αν δεν ακουστούν αναλυτικά και οι απόψεις (αλλά και οι προβληματισμοί) του Έλληνα τεχνικού.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της Aegean αναφέρθηκε στην συζήτησή του με τους οπαδούς και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι, παρά τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει, θα υπάρξουν οι επιθυμητές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να εκδοθεί η άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα.

Βόμβες Τίγρη: «Θα φύγει όποιος χρειάζεται»