MENU

Το ρεπορτάζ του sdna.gr φίλοι μου σχετικά με τη δήθεν απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην πάει στην Τούμπα την Κυριακή είχε (για άλλη μια φορά) πολλές ανακρίβειες. Ο πρόεδρος όπως μαθαίνω δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση γιατί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο γήπεδο της Τούμπας που τον προβληματίζει ιδιαίτερα. Αλλά αυτά δεν σας τα γράφουν στο sdna.gr γιατί δεν σκαμπάζουν από αληθινό ρεπορτάζ. Διαβάστε τι γράφουν οι συκοφάντες:

«Μπορεί ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών να προσκλήθηκε δημόσια από τον Ιβάν Σαββίδη για το προσεχές ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του». Αν πάντως θέλει να τους τρολάρει όλους ο πρόεδρος πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση ότι θα πάει κανονικά την Κυριακή στην Τούμπα. Και να μην πάει τελικά, κανείς δεν θα καταλάβει την απουσία του.

Θα βλέπει ο κόσμος τον Κώστα -Τσέλσι, που είναι ψηλός, αγέρωχος και στον όγκο και θανομίζει ότι είναι ο πρόεδρος. Αφού μοιάζουν πλέον περισσότερο και απ’ τους αδελφούς Κατσάμπα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο μεγαλομέτοχος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ έχει πάρει την απόφαση να μη δώσει το “παρών” στο γήπεδο την Κυριακή, καθώς δεν θέλει να οξύνει περισσότερο τα πνεύματα και να προκαλέσει με την παρουσία του στο γήπεδο». Σε αυτά τα μικρά φαίνεται το μεγαλείο του προέδρου.

Φοβάται ότι αν πάει στο γήπεδο μπορεί να τον δουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να επηρεαστούν και να μην μπουν μέσα στο τέλος του αγώνα. Από σεβασμό στον διδάσκαλο του ήθους. Και οι πρωτο σύγκελοι όταν μπαίνει ο Μητροπολίτης σούζα στέκονται.

Το ρεπορτάζ του sdna.gr φίλοι μου αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας: «Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε βγει προς τα έξω ότι σκεφτόταν να πράξει και πέρυσι, τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο όμως και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ, κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού είδε και τα δύο παιχνίδια από κοντά, χωρίς μάλιστα να εκλείψουν και τα “παρατράγουδα”, ιδίως κόντρα στους “πράσινους”».

Τότε που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος (όπως συνηθίζεται) για να δει αν το χόρτο είναι κουρεμένο και αν φυσάει πολύ για να πει στους παίκτες να βάλουν κάτι πάνω τους μην πουντιάσουν.

Για να αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι όπου πηγαίνει ο Μαρινάκης το γήπεδο γίνεται εκκλησία. Και η Λεωφόρος μόλις μπήκε, σαν την Ενορία στο Βροντάδο τηςΧίου το Πάσχα έγινε. Μόνο αυγά δεντσουγγρίσαμε στο τέλος.

«Αυτή τη φορά πάντως λόγω -και- των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, φαίνεται πως θα κάνει πράξη τη σκέψη του και δεν θα βρεθεί στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά». Και εγώ αυτό πιστεύω.

Κατά βάθος θέλει να πάει ο πρόεδρος, αλλά δεν μπορεί να το ρισκάρει γιατί το γήπεδο έχει επικίνδυνα μαγνητικά πεδία. Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκε, δίχως λόγο και αφορμή ένα κουμπί αυτονομήθηκε απ’ το υπόλοιπο πουκάμισο και εκτοξεύτηκε προς άγνωστη κατεύθυνση (χθες μπήκε στο FIR της Μπουρκίνα Φάσο).

Φαντάζεστε να πάει την Κυριακή στην Τούμπα και εκεί που κάθεται να κάνει καμιά δόνηση και να φύγουν και τα υπόλοιπα όπως στη φωτογραφία; Θα πανηγυριστεί πιο πολύ και από γκολ του Μπερμπάτοφ στο 90’ με σουτ-τηλεφώνημα (ή από απόκρουση του Όλσεν σε πλασέ από τα 60 μέτρα).

Μια πιθανότητα μόνο υπάρχει να κάνει την έκπληξη ο πρόεδρος και να πάει Τούμπα να δει το ματς. Αν καταφέρει να βρει πουκάμισο με φερμουάρ μέχρι την Κυριακή.

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό δεν πάει Τούμπα ο Μαρινάκης