MENU

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστή μια πολύ σημαντική επιχειρηματική συνάντηση που είχε προ ημερών ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Aegean υποδέχθηκε στα γραφεία της εταιρείας του στον Πειραιά, το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και πρόεδρο – διευθύνοντα σύμβουλο του χρηματιστηρίου της αραβικής χώρας, Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ.

Ως επικεφαλής ενός μεγάλου επιχειρηματικού γκρουπ, που εξετάζει το ενδεχόμενο επενδύσεων μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα, ο Μανσούρ βρέθηκε στη χώρα μας και στο διάστημα της παρουσίας του εδώ συναντήθηκε με τον Τίγρη. Όπως ήταν λογικό, το ραντεβού των δύο ανδρών συνδέθηκε και με το πρότζεκτ της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», ωστόσο, η ΑΕΚ έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους κάνοντας λόγο για «επιχειρηματικές υποθέσεις του κυρίου Μελισσανίδη».

Πάντως, ο... σπόρος για συνεργασία μπήκε, ενώ η συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Μανσούρ... είχε δεδομένα ΑΕΚ, καθώς όπως είχατε διαβάσει, το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ δέχθηκε ως δώρο μια φανέλα της Ένωσης. Σήμερα το SDNA σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από την συγκεκριμένη συνάντηση και από τη στιγμή που ο Αλ Μανσούρ δέχθηκε το συγκεκριμένο δώρο από τον ιδιοκτήτη της Aegean.

AEK και ο Μανσούρ!