MENU

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλάς με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τον «Δικέφαλο» από φέτος θα ντύνει η εταιρία macron και εκτός από τις δύο κλασικές, την ριγέ ασπρόμαυρη και τη μονόχρωμη (άσπρη) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε και την τρίτη φανέλα σε εμφάνιση παραλλαγής.

Ο εκπρόσωπος της macron, Ρομπέρτο Κασολάρι, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την υποδοχή. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ομάδα. Η macron είναι μία εταιρία διεθνούς βεληνεκούς και η ποιότητα των προϊόντων, το μοναδικό σχέδιο και οι υπηρεσίες είναι αξιοσημείωτες. Αυτούς τους τρεις πυλώνες προσπαθούμε να περάσουμε μέσα από τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Τα χαρακτηριστικά της collection που θα προσφέρουμε στον ΠΑΟΚ είναι η ποιότητα των εμφανίσεων τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς της ομάδας».

Παράλληλα ο σύλλογος οριστικοποίησε και την έναρξη της συμφωνίας με τη στοιχηματική εταιρία sportingbet, ο οποίος θα είναι ο νέος χορηγός στη φανέλα της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για μας καθώς υποδεχόμαστε τον καινούργιο μας χρυσό χορηγό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τη sportingbet. Ήταν πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε το προϊόν το οποίο προσφέρουμε».

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσων του ΠΑΟΚ βρέθηκαν οι Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Κίτσιου, Όλσεν και Τζιόλης, οι οποίοι πόζαραν με τις νέες φανέλες του «Δικεφάλου», ενώ το «παρών» έδωσαν και οι Ίγκορ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν.

ΠΑΟΚ... κομάντο με στολή παραλλαγής! (pics)