MENU

Ο Πορτογάλος προπονητής αυτή τη περίοδο βρίσκεται στη Ζάμαλεκ όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και επέστρεψε σε τίτλους έπειτα από 6 χρόνια. Οσον αφορά την αιγυπτιακή ομάδα πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια και ανανέωσε το συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ετσι, ο Φερέιρα θυμήθηκε την πορεία του στον Παναθηναϊκό από τις 20 Νοεμβρίου του 2010 μέχρι τις 14 Νοεμβρίου του 2012 και σχολίασε σε συμπατριώτες του πως θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και τότε έναν τίτλο, αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Ο 69χρονος τεχνικός αναφέρεται στη σεζόν με το ντέρμπι της ντροπής στο «Καραϊσκάκης» και το οφσάιντ του Κώστα Κατσουράνη με τον Καλόπουλο διαιτητή, όπου ο Παναθηναϊκός θα είχε μειώσει αισθητά την διαφορά του από τους ερυθρόλευκους.

«Είχα λαχτάρα να γίνω πρωταθλητής (σ.σ. το κατάφερε έπειτα από έξι χρόνια). Στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό έφτασα πολύ κοντά, αλλά εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως τα πρωταθλήματα έρχονται ανεξάρτητα από την ποιότητα των προπονητών. Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ακόμα θυμάμαι τον τίτλο με την Μπενφίκα ως βοηθός. Ηταν πολύ σημαντικό», ανέφερε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη maisfutebol.

Φερέιρα: «Πρωταθλητής με αθέμιτα μέσα ο Ολυμπιακός»