MENU

Ο 31χρονος Βόσνιος επιθετικός της Στουτγκάρδης προτάθηκε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να φορέσει τα «ερυθρολεύκα»! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη Γερμανία, ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο Ιμπίσεβιτς δεν υπολογίζεται στη Στουτγκάρδη και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο μάνατζέρ του κάνει κινήσεις προτείνοντας τον παίκτη σε διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Φαίνεται, όμως, ότι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να καλύψουν οικονομικά τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος στο γερμανικό σύλλογο λαμβάνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν από την πρώτη στιγμή θετικά την περίπτωση του Ιμπίσεβιτς και οι πληροφορίες αναφέρουν ως ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαφών, τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Στουτγάρδη. Ωστόσο, η μεταγραφή απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί τελειωμένη.

Ο Ιμπίσεβιτς πιέζει την διοίκηση της Στουτγκάρδης για να φύγει, ο γερμανικός σύλλογος θέλει να... ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του, αλλά το θέμα παραμένει στον αέρα όσο δεν τα βρίσκουν και μεταξύ τους. H Στουτγκάρδη θα ήθελε να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό για τον Βόσνιο, τον οποίο απέκτησε τον Ιανουάριο του 2012 και με τον οποίο ανανέωσε τη συνεργασία μέχρι το 2017 πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Βόσνιος επιθετικός μετακόμισε στη Γερμανία το 2006, φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Άαχεν και μία σεζόν αργότερα πήρε μεταγραφή στη Χόφενχαϊμ με την οποία είχε 143 συμμετοχές και 48 γκολ. Με τη Στουτγκάρδη έχει αγωνιστεί 86 φορές και έχει πετύχει 33 τέρματα. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του έχοντας 64 διεθνείς συμμετοχές και 24 γκολ.

Προς Ολυμπιακό ο Ιμπίσεβιτς!