MENU

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρέθηκε στο Μιλανέλο και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν για τη νέα χρονιά. Φυσικά η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των «ροσονέρι» έδωσε ειδήσεις, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πίστη του για καλύτερες μέρες.

«Το 2015 θα είναι καλύτερο στην Ιταλία. Στο νέο ένος τα πάντα θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε η καλύτερη ιταλική ομάδα. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσουμε το Κύπελλο Ιταλίας. Έχουμε την ευκαιρία με αυτό το ρόστερ να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο επίτιμος πρόεδρος της Μίλαν και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος και έχω αυτοπεποίθηση ότι θα φέρουμε την Μίλαν στη θέση που ήταν για πολλά χρόνια και γνωρίζουμε πως η ομάδα στην ιστορία της έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα όσο ήμουν πρόεδρος».

Ο Μπερλουσκόνι πάντως μίλησε και για την μεταγραφή του Τσέρτσι, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα ξυριστεί: «Με ευχαρίστησε πολύ αυτή η άφιξη επειδή τον παρακολουθούσαμε εδώ και τρία χρόνια. Επιτέλους έφτασε και μου υποσχέθηκε ότι θα ξυρίσει τα γένια του για το πρώτο παιχνίδι».

Πίστη Μπερλουσκόνι για κούπες!