MENU

Η κυριακάτικη μεσημεριανή έξοδος της Λάτσιο στην έδρα της ουραγού και χωρίς βαθμό Μπενεβέντο δεν προμήνυε δυσκολίες για τους παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Οι Λατσιάλι επιβεβαίωσαν εύκολα τον ρόλο του φαβορί και με ένα «αεράτο» 5-1 μάζεψαν το τρίποντο που τους έδωσε τη δυνατότητα να πιάσουν προσωρινά τη Νάπολι και τη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λάτσιο καθάρισε το ματς μέσα στο πρώτο μισάωρο, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Μόλις στο 4΄ο Μπάστος από κοντά έκανε το 0-1, για να έρθει ο Ιμόμπιλε με πλασέ στο 13’ διπλασιάζοντας τα τέρματα των Λατσιάλι.

Στο 24’ η Λάτσιο είχε τελειώσει ήδη το ματς με κοντινή προβολή του Μάρουσιτς σε άδεια εστία. Η Μπενεβέντο κατάφερε να μειώσει στο 55’ με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ του Λαζάαρ σε 1-3, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν το γκολ της τιμής.

Ο Παρόλο στο 76’ και ο Νάνι στο 86’ ολοκλήρωσαν τον περίπατο για τη Λάτσιο (1-5), η οποία ανέβηκε στους 28 βαθμούς, πιάνοντας ξανά τη Γιουβέντους, και περιμένει το αποτέλεσμα της Νάπολι, που υποδέχεται τη Σασουόλο.

Μπενεβέντο – Λάτσιο 1-5