MENU

Ομάδα που έχει στο πλευρό της, τη Θεά τύχη μη τη φοβάσαι. Αν στο τέλος της σεζόν η Λάτσιο καταφέρει να επιστρέψει στο Champions League, τότε το καθοριστικό βήμα θα έχει γίνει στην έδρα της Σασουόλο, όπου η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι απέδρασε με ένα απίστευτο τρίποντο.

Οι Ρωμαίοι έμειναν πίσω στο σκορ από πέναλτι του Μπεράρντι, αλλά γύρισαν το παιχνίδι, επιβάλλοντας την ανωτερότητα τους στο γήπεδο. Ο αναγεννημένος Ιμόμπιλε ισοφάρισε λίγο πριν βγει το ημίχρονο (42’), όμως οι «λατσιάλι» χρειάστηκαν και λίγη επιπλέον βοήθεια.

Ο Ατσέρμπι με ένα απίθανο αυτογκόλ χάρισε προβάδισμα με 1-2 (84’) στη Λάτσιο, που σώθηκε ως εκ θαύματος στις καθυστερήσεις όταν η κεφαλιά του Πελεγκρίνι σταμάτησε στο δοκάρι.

Κάπως έτσι, η Λάτσιο εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση στο +5 από την Ίντερ και περιμένει την επόμενη αγωνιστική τη Νάπολι για το απόλυτο ντέρμπι με φόντο το σεντόνι.

http://www.dailymotion.com/embed/video/x5gz7kw
Σασουόλο - Λάτσιο 1-2 (vid)