Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, η οποία βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους μετά από 25 αγωνιστικές, οκτώ πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων με κορυφαίο τον Πολωνό διεθνή τερματοφύλακα Λούκας Σκοπούρσκι, ενώ είχε και την τύχη ο διαιτητής Μαουρίτσιο Μαρνιάνι να μη δει το χέρι του Βόσνιου αμυντικού Ράντε Κρούνιτς μέσα στην περιοχή της, μετά από προσπάθεια του Στέφανο Στουράρο.
Η Γιουβέντους βρήκε τελικά το γκολ που έψαχνε με τη χαρακτηριστική κεφαλιά-οβίδα του Μάριο Μάντζουκιτς στο 52ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χουάν Κουαδράδο, η οποία χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του άτυχου Σκοπούρσκι. Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Άλεξ Σάντρο κατάφερε να μείνει όρθιος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, παρά το μαρκάρισμα του Βίνσεν Λουρίνι, και με παλικαρίσια προσπάθεια «έγραψε» το τελικό 2-0.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης στο Τορίνο, καθώς το τέρμα του Πάουλο Ντιμπάλα στο 76' ακυρώθηκε επειδή ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν η 14η νίκη της Γιουβέντους σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις της Serie A τη φετινή περίοδο και η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απέχει πλέον δέκα βαθμούς από τη δεύτερη Ρόμα (66 αντί 56), η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, και 12 από την τρίτη Νάπολι.
Alex Sandro Goal HD - Juventus 2-0 Empoli 25... από Live1Goals