MENU

Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί εδώ και λίγες αγωνιστικές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το πιο σημαντικό είναι εκείνο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και διεκδικείται από τους Ρωμαίους, αλλά και τη Νάπολι.

Οι πρώτοι, έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στην ομάδα από τη Βερόνα, επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0 κι ανέβηκαν μόνοι στη δεύτερη θέση και το +1 από τους «παρτενοπέι», περιμένοντας πλέον «γκέλα» των τελευταίων στο ματς με την Τορίνο, το βράδυ.

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπήκε από την αρχή δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 18ο λεπτό, χάρη σε γκολ του Ναϊνγκολάν ενώ πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0, καθώς στο 39' ο Ρούντιγκερ «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Κιέβο προσπάθησε να αντιδράσει όμως είδε την προσπάθεια του Εμποκού να βρίσκει το δοκάρι (57'). Από εκεί και πέρα δεν άλλαξαν πολλά. Στο 59' ο Τότι μπήκε στο ματς, πραγματοποιώντας την 600η συμμετοχή με τη φανέλα των «τζαλορόσι» και στο 85ο «σέρβιρε» το γκολ στον Πιάνιτς που διαμόρφωσε το 3-0.

Έτσι, η Ρόμα έφτασε στους 77 βαθμούς, ανέβηκε δεύτερη και πλέον περιμένει... δώρο της Τορίνο, στο βραδινό ματς κόντρα στη Νάπολι, ώστε να παραμείνει μόνη στη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

http://videa.hu/player?v=jiIerKfFAgC5ioX9
http://videa.hu/player?v=d6VHMeGe6VGWcOay
http://videa.hu/player?v=0VRekHv83WuhwA4z
Ρόμα - Κιέβο 3-0 (vids)